El blog de los que suman Km.

viernes, 6 de agosto de 2010

Pujada al Santuari Santa Mª Magdalena 2010


Un any més Novelda va viure l'acte esportiu més important del seu calendari, aquest any era la XXIV edició del cross de la pujada al santuari. Un cross popular en el que tots hi caben i reben el suport de tot el public que es congrega per a veure la cursa.
La cursa la va guanyar un atleta que del club esportiu Puerto de Alicante, Miguel Angel Barzola, encara que aixo es el que menys importa ja que dels 1300 corredors sols guanya un i els 1299 restants son igual d'importants.
El meu temps va estar un poc millor que l'any passat: T.Oficial: 55' 27" a un ritme de 4,42min/km Quedant en la possició general de 438 i el 151 de la meva categoria. Mentres que Kralos va marcar un ritme de 5,33 fent un temps oficial de 1h 05' 25" quedant aixi en la seva categoria el 206 i a la general 955.
No vull tancar el post sense fer menció a Luis, l'atleta que va fer mostra d'un esperit lluitador i d'una força de superació impressionants; espere que els propers anys la categoria en la que Luis participa creixca, ja que gent com Luis ens demostra que les barreres sols estàn on tú vulgues que estiguen.
Una de les novetats de la prova va ser l'estrena de la samarreta oficial de KaK (kilometre a kilometre).
Bé, com que tots coneixeu la pujada, millor deixe pas a les millor fotos del dia.
Ja estem desitjant que siga la propera edició del la Pujada!! La XXV!!! Esperem novetats i un ambien de festa insuperable!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario