El blog de los que suman Km.

miércoles, 2 de junio de 2010

Resultat de LA CURSA!!!


SIIII! Ja he fet la cursa de "el corte inglés"!!
El passat diumenge 30 de maig va tenir lloc la cursa popular mes gran d'europa, on es van juntar prop de 58000 persones. Ja vam veure quin seria el recorregut i la distancia, aixi que sols queda parlar del meu paper i de les meues sensacions.
El temps que vaig fer no està malament ja que hem surt un temps reial de 50' 16'' i aixo vol dir un ritme de 4,36 m/km!!!! Per a qui no conega la cursa ha de pensar que fins el Km 3 no pots adavantar, ni agafar el ritme i quan vens a agafar-lo comença la pujada cap a Montjuic... podem dir que ahí s'estira la cursa. Si pensem en tot aixó podem imaginar que la primera part de la cursa vaig fer un ritme molt per sobre de 4,36 m/km i, per tant, la segona part a un ritme més ràpid encara.
MOLA: Una cursa emblematica, passar per la pista olimpica, el paissatge urbà, correr per primera vegada amb el meu xip groc!!!
NO MOLA: La gent surt a caminar i es possa davant dels corredors amb xip, pocs anims del public cap als corredors, l'organització no està a l'alçada de la cursa...

Però la cursa va estar una passada! Espere que no sigua l'unica!

No hay comentarios:

Publicar un comentario